На гру з японцями "Тоттенхем" не відпускає Реброва

П'ятниця, 22 лютого 2002, 16:11
"Савсем абарзели" виражаючись сленгом президента, керівники лондонського "Тоттенхема", які тримаючи Сергія Реброва в запасі, та випускаючи лише під кінець матчу на декілька хвилин на заміну, відмовилися відпустити форварда збірної України на товариську гру з японцями, яка відбудеться 21 березня в Осаці.

За словами головного тренера збірної України Леоніда Буряка дата намічена на матч зі збірною Японії не регламентована ФІФА, і керівники "Тоттенхема" вчинять так як хочуть. Проте вже на гру 27-го березня з Румунами всі найсильніші українські легіонери повинні з'явитися в тренувальному таборі національної команди.

Стосовно присутності Шевченка в списку запрошених гравців на гру з японцями, то Буряк відзначив наступне: "Питання по Шевченку зараз вирішується на рівні президента Федерації футбола України і керівництва "Мілана". Сам Андрій виявив бажання прибути в Японію, але це від нього не залежить. Як би там не було, оформляємо Шевченку візу."

Окрім того Буряк висловився ще з приводу двох кандидатів до збірної, які вже тривалий час не одягали футболки збірної України через різні обставинни, а саме про Віталія Косовського та Сергія Нагорняка:

- В січневому розширеному списку не було Віталія Косовського. Однак він також летить на Далекий Схід.

- Динамівець був травмований, але зараз, встає на ноги. Ми завжди на нього розраховуємо.

- Стежите за Сергієм Нагорняком, останнім часом непогано виступає в китайському "Шеньдуні"?

- Поки лише по відеокасетам і позитивним відгукам колишнього тренера збірної Росії Бориса Ігнатьєва.

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування