Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НЕ СЛУХАЄ ГЕНПРОКУРАТУРУ І ВСЕ ОДНО ЗБИРАЄТЬСЯ ДО ХАРКОВА

Субота, 23 лютого 2002, 13:53
Незважаючи на п'ятничну заяву Генпрокуратури, лідер БЮТи Юлія Тимошенко все ще збирається у поїздку до Харкова, повідомив в інтерв'ю "Українській правді" заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов. "Ми готуємося. І сподіваємося, що Юлія Володимирівна виїде – якщо влада не піднесе якусь катастрофу", - повідомив він у суботу вдень.

У п'ятницю ввечері Генпрокуратура поширила заяву про те, що Тимошенко "не має права залишати межі столиці без дозволу слідчого" і що ГПУ "не володіє інформацією про рішення Верховного суду України про зміну запобіжного заходу" лідеру БЮТи. "Правда на нашому боці", - прокоментував це повідомлення Турчинов.

Він пообіцяв зранку в понеділок, 25 лютого повідомити, коли і ким було прийнято рішення Верховного суду, після якого Тимошенко може виїжджати з Києва. Поки він утримався від цього, "щоб не підставляти людей, які виконують свій громадянський обов'язок і займають громадянську позицію". Він також побоюється "колосального терору проти судді".

"Зараз йде обробка і залякування суддів. Ми свідки безпрецедентного тиску на судову владу з боку адміністрації президента і Генеральної прокуратури, які панічно бояться появи Юлії Володимирівни в регіонах", - зазначив Турчинов.

Однак, переконаний він, "правда все одно переможе". "Результати нашого блоку на виборах приємно здивують адміністрацію президента", - заявив Турчинов. "Ми твердо знаємо, що наберемо не менше 10"%.

Його не засмучує той факт, що переважне число соціологічних інститутів дають БЮТ менше 4%. По-перше, рейтинг блоку Тимошенко свідомо занижують замовники опитувань з числа опонентів: "Йде дуже жорстка корекція соцдосліджень". І, по-друге, пояснив Турчинов, "люди боятися досліджень", і коли їх питають про електоральні переваги, вони відповідають "за вашу єду", хоч голосувати за них не будуть.

Зі слів Турчинова, який також очолює передвиборний штаб "Блоку Юлії Тимошенко", 10-процентний рейтинг БЮТи був отриманий після дослідження "неукраїнської соцслужби".

УП

Читайте також:

ТИМОШЕНКО НЕ ВИЇЗНА, СТВЕРДЖУЄ ГЕНПРОКУРАТУРА

ВЕРХОВНИЙ СУД ДОЗВОЛИВ ТИМОШЕНКО ЗНОВУ ВИЇЖДЖАТИ З КИЄВА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...