Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На банк Ржавського "наїхала" податкова поліція і МВС

Субота, 23 лютого 2002, 15:15
ВАТ "Корал-Банк" готує документи для оскарження незаконних, на думку банку, дій податкової міліції у банку 19 лютого, а також служби охорони при МВС України, яка не перешкоджала "незаконному" вилученню майна банку.

Як говориться у прес-релізі банку, поширеному у суботу, у вівторок, 19 лютого, після обідньої перерви до банку "ввірвалися" троє невідомих у штатському, які пізніше назвалися представниками податкової міліції і показали постанову про арешт розрахункового рахунку однієї з компаній-клієнтів "Корал-Банку". Пізніше, відзначається у документі, у банк приїхала також "підтримка" - "група молодих людей в камуфляжній формі, масках і з дубинками" у кількості до 30 чоловік.

Згідно прес-релізу, представники податкової міліції "вигнали" з кабінетів на території, де знаходилися також корпорація "Корал" і адвокатська контора "Федур", понад 50 чоловік і протримали їх більш 1,5 годин у столовій під охороною.

Банк зазначає, що приблизно о шостій вечора податкові поліцейські зачитали постанову про проведення арешту у приміщенні ВАТ "Корал-Банк" у рамках розслідування карної справи за фактом ухиляння від сплати податків однієї з фірм, яка ніколи не була клієнтом банку.

Як говориться у прес-релізі, внаслідок проведеного у банку обшуку була заблокована єдина сума на розрахунковому рахунку одного з учасників корпорації "Корал" - близько 58 тис. грн. Також був вилучений банківський комп'ютер і ряд документів, які, на думку банку, є внутрішніми і не мають ніякого відношення до карної справи.

"Корал-Банк" належить до групи малих банків. Його активи за станом на 1 січня 2002 року становили 27,328 млн. грн., що на 44,6% більше, ніж роком раніше. Власний капітал банку у минулому році виріс на 26,4% - до 16,8 млн. грн. Чистий прибуток банку за минулий рік становив 0,21 млн. грн.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
21:14
Єврокомісія пропонує санкції проти суден, які перевозять військову техніку з КНДР до РФ – Reuters
Усі новини...