Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зможе розміщувати рекламу на УТ-1 та "1+1"

Понеділок, 25 лютого 2002, 13:44
Керівники телеканалів "1+1" та Першого національного "дали згоду на укладання договору про розміщення передвиборчої реклами "Блоку Юлії Тимошенко", повідомив на прес-конференції у понеділок керівник штабу БЮТ Олександр Турчинов.

За його словами, вони цього "домоглися після спроби штурму телеканалів та скарг до ЦВК". Він повідомив, що поки не знає про регулярність появи роликів в ефірі, але сподівається, що не менше ніж 2 рази на день. На запитання про тарифи, Турчинов відповів, що вартість хвилини на "1+1" доходить до 8 тисяч доларів, тому БЮТ вирішив розміщувати рекламу також на Першому національному каналі, де "ціни нижчі практично у три рази".

Турчинов також повідомив, що за розрахунками блоку та виходячи з цін розміщення роликів, СДПУ(О) та "ЗаєдУ!" вичерпали свої передвиборчі фонди, витративши їх тільки на телерекламу.

За словами керівника штабу БЮТ, "практично всі телеканали" надіслали запрошення Тимошенко на теледебати, де опонентом лідера БЮТ обрали лідера ПСПУ Наталію Вітренко. За словами Турчинова, "це замовлення погоджено з адміністрацією президента", "бо всі знають як працює і поводить себе у прямому ефірі пані Вітренко".

Він також повідомив, що передвиборчий тур Вітренко за маршрутом співпадає з відвідинами регіонів Тимошенко. Також Вітренко отримує прямі телеефіри, де висловлює своє негативне ставлення до Тимошенко, зазначив Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування