Литвин – політик не публічний, нема про що з ним дебатувати – Мороз

Понеділок, 25 лютого 2002, 14:39
"Головне - не з ким проводити теледебати, а про що говорити виборцям", - заявив сьогодні на прес-конференції лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз, відповідаючи на запитання, з ким, окрім лідера блоку "За єдину Україну!" Володимира Литвина, він хотів би провести передвиборні теледебати.

За словами Мороза, лідер блоку "За єдину Україну!" та глава Адміністрації Президента Литвин невипадково боїться зустрічатись із ним. Водночас, він не вбачає у Литвині суперника для дискусії. На думку Мороза, Литвин не є публічним політиком, тому вести з ним дискусії йому не має про що.

За словами Мороза, йому байдуже, з ким зустрічатись на теледебатах. "Я маю своє бачення цієї процедури і скористаюсь із будь-якої пропозиції", - зауважив він. "А кого поставлять чи підставлять - мене це не цікавить".

Мороз наголосив, що, в принципі, він взагалі хотів би не дискутувати в ефірі, а довести своє бачення майбутнього України до телеглядачів-виборців. Саме тому, "хто буде поряд зі мною у цей час, - абсолютно неважливо", наголосив лідер СПУ.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування