Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма просить Волкова та Медведчука врятувати "За єдУ"?

Понеділок, 25 лютого 2002, 21:26
Президент України Леонід Кучма у понеділок звернувся до одного з лідерів партії "Демократичний союз", свого колишнього радника Олександра Волкова, а також лідера СДПУ(О) Віктора Медведчука з проханням про організаційну та інфраструктурну допомогу передвиборчій кампанії блоку "За єдину Україну".

Про це "Українській правді" стало відомо з поінформованих джерел в адміністрації президента.

За наявною інформацією, в розмові Кучми с Волковим, а також Кучми з Медведчуком, брав участь глава адміністрації президента, лідер блоку "За єдУ" Володимир Литвин. Імовірно, переговори відбулися після офіційної зустрічі президента з представниками партій та блоків-учасників парламентських виборів.

Причиною переговорів Кучми з Волковим та Медведчуком джерело називає низький рейтинг блоку, який коливається на межі 4%, що викликає неабияке занепокоєння у президента.

Медведчук, як повідомляє джерело, з теми "з'їхав". Реакція Волкова на прохання президента поки що невідома.

Олександр Волков був засновником мережі благодійних фондів "Соціальний захист", яка виявила себе у справі досягнення поставленого результату під час президентських виборів-1999 та референдуму-2000.

УП не змогла отримати підтвердження цієї інформації від Олександра Волкова. Прес-служба партії не підтвердила і не спростувала наведені дані.

Водночас представники декількох київських районних організацій "Демократичного союзу" в бесіді з кореспондентом "Української правди" висловили занепокоєння можливим перепрофілюванням "ДС" на підтримку блоку "За єдУ". Це може привести до втрати блоком "Демократична партія-партія -"Демократичний союз" навіть теоретичної можливості проходження до парламенту. Наразі жоден з провідних соціологічних інститутів не навів рейтинг блоку ДемПУ-ДС вище 4%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування