Після Боти, Володимир Кличко може зустрітися з Мерсером

Вівторок, 26 лютого 2002, 12:11
Володимир Кличко проведе свій наступний бій 16-го березня проти Френіса Боти, проте вже нині в ринг проти українця хоче вийти колишній чемпіон світу 40-річний Рей Мерсер.

Після суботньої перемоги технічним нокаутом у першому раунді над Троєм Вейдою у двобої, який тривав всього 28 секунд, Мерсер підтвердив своє бажання бути присутнім на двобої Володимира Кличко проти Френсіса Боти, що відбудеться 16 березня в Штутгарті.

"Я не тільки хочу побачити Володимира в двобої з Ботою", - говорить Мерсер. "Я так само хочу, обов’язково підписати контракт на бій з Володимиром, причому на будь-яких умовах". Відзначимо, що Мерсер вже розглядався як майбутній суперник Кличка-молодшого в поєдинку 1 грудня, який мав би відбутися в Нью-Йорку. Але провести цей бій Мерсеру перешкодило розсічення, отримане в торішньому жовтневому двобої з Брайном Скотом. Також варто додати, що свого часу Мерсер зустрічався з нинішнім чемпіоном світу за версіями IBF та WBC Ленноксом Льюїсом, і перемога англійцю далася дуже тяжко. Володимир же в інтерв'ю офіційному сайту братів Кличко, стосовно ймовірності свого бою з Мерсером відзначив наступне.

"Це чудово. Чудово те, що є суперник і не доведеться витрачати безліч сил на його пошуки. Але я поки що не хочу думати про це, оскільки я цілком сконцентрований на майбутньому двобої з Френсісом Ботою. Втім якщо справа тільки в мені, то я не проти зустрітися з Мерсером," зауважив Володимир Кличко.

За інформацією офіційного сайту братів Кличко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News