Як блок Ющенка рахуватиме голоси?

Вівторок, 26 лютого 2002, 13:50
Найближчим часом лiдер "Нашої України" Вiктор Ющенко проводитиме консультацiї з двома найреальнiшими претендентами на посаду мiського голови Львова - нинiшнiм мером Василем Куйбiдою i його суперником, заступником голови "Укртранснафти" Любомиром Буняком. Про це у Львовi заявив голова Українського народного руху Юрiй Костенко.

За його словами, Ющенко високо цiнує професiйнi i людськi якостi обох кандидатiв (незважаючи на те, що на вибори Буняк офіційно йде від
блоку Тимошенко), тому має намiр зробити все можливе, аби той з них, хто програє вибори, знайшов собi пiсля 31 березня гiдне мiсце в органах влади.

Як було заявлено, на Галичинi "Наша Україна" розраховує завоювати бiльшiсть мiсць в органах мiсцевої влади та мiсцевого самоврядування, а тому їй доведеться заповнити тисячi чиновницьких вакансiй - вiд облдержадмiнiстрацiй до сiльрад. Одну iз них, очевидно, далеко не найнижчу, запропонують й комусь з тандему Буняк-Куйбiда.

Костенко також повiдомив, що "Наша Україна" сповнена рiшучостi провести на Львiвщинi паралельний пiдрахунок голосiв на парламентських виборах. Нове виборче законодавство дозволяє блоку мати у кожнiй виборчiй дiльницi вiд 2 до 8 своїх представникiв, а також направити на кожну дiльницю по 2-3 спостерiгачi. Усi вони пiсля пiдрахунку голосiв отримають копiї пiдсумкових протоколiв iз результатами голосування, якi будуть переданi окружному виборчому штабу "Нашої України".

Вся iнформацiя передаватиметься електронною поштою, оскiльки "ющенкiвцi" комп'ютеризували всi свої виборчi штаби, з'єднавши їх у єдину мережу. Все це дало пiдстави Костенку рiшуче заявити, що нинi можливiсть фальсифiкацiї виборiв на Львiвщинi зведена до мiнiмуму, а остаточнi результати голосування в областi блок Ющенка, за словами Костенка, знатиме вже ввечерi 1 квiтня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування