Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

10 тисяч тому, хто знає, чому в "Обком" прийшла податкова

Вівторок, 26 лютого 2002, 15:46
Народний депутат Олександр Ржавський обіцяє заплатити 100 тисяч гривень за інформацію про причини податкового нальоту на редакцію "Обком", і не думає, що "Наша Україна" стоїть за цим податковим нальотом і за неприємностями банку "Корал".

Про це Ржавський заявив на спільній прес-конференції у вівторок, в якій брали участь головний редактор Інтернету-видання Олексій Миронов, його заступник Сергій Сухобок і адвокати Віктор Агеєв, і Тетяна Монтян. Свою появу на прес-конференції Ржавський пояснив двома причинами.

Він є акціонером банку "Корал", причому не основним. Банк "Корал", був основною метою податківців, про це заявив прес-радник податкової міліції ДПАУ Олексій Вознюк на наступний день після погрому. Проте, незважаючи на його заяву, перевірка "Обкому продовжувалася".

По-друге, саме до Ржавського "обкомівці" звернулися з проханням допомогти на самому початку роботи, і він їм надав техніку і трафік.

Ржавський називає свої стосунки з "Обкомом" примарними, і вважає, що деякі політики, які не вірять у ці його примарні стосунки з інтернет-виданням, таким чином використовують цю ідею, щоб підставити "Нашу Україну".

"Але я не думаю, що до нальоту на "Обком" привів мій конфлікт з "Нашою Україною", - відзначив Ржавський. Він вважає, що акція спланована, але ким коментувати відмовився.

Ржавський також заявив, що планує створити фонд у 10.000 гривень, які будуть віддані тим, хто анонімно повідомить інформацію про ситуацію, яка склалася з "Обкомом".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування