Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко визнає наявність президентських амбіцій

Вівторок, 26 лютого 2002, 18:41
Лідер БЮТи Юлія Тимошенко визнає наявність президентських амбіцій, однак, готова підпорядкувати їх "спільній справі демократизації України". Про це вона заявила у вівторок в Харкові.

"Як може лідер будь-якої політичної сили не планувати досягнути президентської посади?", - сказала вона, відповідаючи на питання журналістів.

У той же час вона підкреслила, що її особисті амбіції "ніколи не зруйнують єдину стратегію демократичних сил України". "Я завжди на майбутніх президентських виборах буду свої амбіції підпорядковувати спільній справі", - заявила Тимошенко.

Проте, відповідаючи на гіпотетичне питання, які б перші кроки вона зробила у разі обрання на посаду глави держави, Тимошенко виділила кілька основних напрямів. Насамперед вона вважає за необхідне внести зміни в Конституцію з тим, щоб створити баланс влади в країні. У цей час, за її словами, "влада розбалансована і не може бути ефективною". Відновлення противаги в системі влади, вважає Тимошенко, дозволить більш ефективно управляти країною, незалежно від тих персоналій, які опинилися при владі.

Другим важливим завданням вона визначила "зміни пріоритетів розвитку" у бік відновлення духовності в різних сферах життя.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування