Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шахтар" завершив збір в Іспанії нічиєю

Середа, 27 лютого 2002, 11:35
Не надто впевнено пройшов тренувальний збір донецького "Шахтаря" в Іспанії під керівництвом Невіо Скали, якщо подивитися на результати матчів. Постійно маневруючи зі складом, що позначилося на грі футболістів, гірники з п'яти матчів отримали перемогу лише в двох, стільки ж поступилися та одного разу зіграли внічию.

При цьому були програні ігри справжнім спаринг-партнерам: польській "Легії" (0:2) та клубу іспанського Прімеро "Малага" (0:5). Виграні ж матчі до активу гірників особливо й не занесеш, так як були переможені любительські команди зі Швейцарії та Іспанії.

В останньому матчі іспанського збору, "Шахтар" також не зумів належним чином налаштуватися, і в результаті маловражаюча нічия з клубом першої ліги чемпіонату Данії "Рандерс" з рахунком 1:1. Проте за словами головного тренера віце-чемпіонів України Невіо Скали, результати контрольних матчів не надто його хвилюють, але в програному матчі з "Малагою" італійцю не сподобалася і гра футболістів "Шахтаря". Варто додати, що нині Скала намагається привити "Шахтарю" схему гри 3-5-2, тобто з трьома захисниками, п'ятьма півзахисниками та двома нападаючими. І першою "жертвою" його нововведень стає Генадій Зубов, який декілька матчів відіграв на позиції чистого форварда.

Останній матч з датським клубом в першому таймі склад "Шахтаря" був наступним: Шутков, Старостяк, Ндіайе, Шевчук, Гай, Тимощук (кап.), Бредун, Бахарєв, Флоря, Белік, Воробей. Після перерви на поле вийшли: Долганський, Гусаров, Г'юзелов, Глевецкас, Зубов, Олексієнко, Левандовскі, Абрамов, Конюшенко, Ателькін (кап.), Пестряков.

Відкрили рахунок датські футболісти. На 58-й хвилині, після помилки захисників гірників м'яч у ворота Сергія Долганського забив Міхаель Гравгаард. Після пропущеного гола донецькі футболісти володіли ініціативою, однак змогли лише зрівняти рахунок в матчі. На 90-й хвилині Андрій Конюшенко метрів з 23-х вразив нижній лівий від воротаря датчан кут - 1:1. В середу 27 лютого, "Шахтар" вилетить з Іспанії в Донецьк.

За інформацією ФК "Шахтар"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...