Примара Гітлера знову в Україні. Так Кучма лякає молодь

Середа, 27 лютого 2002, 11:48
Президент України Леонід Кучма закликає молодь взяти активну участь у виборах. Відповідаючи на питання студентів Одеського національного морського університету у середу в Одесі, він підкреслив, що молодь "не може стояти осторонь процесів, які відбуваються в Україні, в тому числі і виборів".

"Якими вони будуть, хто буде обраний до парламенту, буде залежати наше майбутнє". "Я не говорю, за кого треба голосувати", - підкреслив при цьому президент.

Він зазначив, що звертається до всієї молоді України. Якби молодь в 1999 році не взяла таку активну участь у виборах, "я б президентом не був", оскільки за лідера комуністів Петра Симоненко голосувало переважно старше покоління, а за мене - молодь, додав Кучма.

Президент також висловив стурбованість об'єднанням лівих і правих сил. "Так було в Німеччині, коли Гітлер прийшов до влади", - сказав він, додавши, що "крайнощі до добра ніколи не доводили".

Кучма вважає, що до Верховної Ради прийти мають такі сили, які б взяли на себе відповідальність і могли сформувати уряд, щоб з ним разом відповідати за розвиток країни. "Тому повинна бути ваша сама-сама активна участь", - сказав він молоді.

Президент в ході зустрічі зі студентами Одеського морського зачитав указ про присвоєння цьому вузу статусу національного.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування