Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОП стане ПОП?

Середа, 27 лютого 2002, 14:00
28 лютого - 1 березня у Києві відбудеться з'їзд Оргкомітету по створенню Правої партії Озимого Покоління (робоча назва). Партія створюватиметься на основі виборчого блоку "Команда Озимого Покоління". Лідери і терміни створення нової політичної сили стануть відомі після з'їзду. Про все це повідомив в середу на прес-конференції народний депутат України, лідер КОПів Валерій Хорошковський.

За його словами, необхідність створення партії "Озимі" усвідомили, провівши виборчий тур Україною, в рамках якого вони відвідали близько 400 населених пунктів, оскільки виявили, що "питання правих сил - суперечливе". Сьогодні в Україні, вважає Хорошковський, існує єдина права сила - "Команда Озимого Покоління". Всі інші "праві", відзначив він, використовують або "ліву риторику", або "соціал-демократичний" популізм.

У той час КОПи - єдина політична сила в Україні, що має повноцінну економічну програму, яка називається "проект Україна", підкреслив Хорошковський.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи стикалися під час туру члени "Команди" з виявами адмінресурсу, лідер "Озимих" сказав, що вони "не звертали на нього уваги" і, як нове покоління, шукатимуть нові методи, щоб його обійти.

Кажучи про низький рейтинг блоку (згідно з багатьма соціологічними дослідженнями популярність КОП не перевищує декількох десятих процента), Хорошковський зазначив, що, за його інформацією, цифри дещо інші, а серед тих, хто знає про існування "Озимих", 10-12% готові віддати за них свої голоси. Так що тепер, відзначив лідер блоку, стоїть питання лише про відомість партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування