Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацрада з телерадіомовлення - "біла і пухнаста"

Середа, 27 лютого 2002, 14:00
Національна рада України з телебачення і радіомовлення заявляє, що обвинувачення на її адресу у зриві презентації проекту "Громадське радіо" є "абсолютно безпідставними".

Відповідно чинному законодавству Нацрада з телерадіомовлення розглядає справи тільки телерадіоорганізацій - юридичних осіб, які є ліцензіатами або офіційно беруть участь у конкурсі на ліцензування, говориться у заяві прес-служби Нацради.

"Оскільки "Громадське радіо" не є телерадіоорганізацією,… то питання про нього не вносилося до порядку денного, не обговорювалося і не розглядалося Нацрадою. Відповідно жодних дій і будь-якого втручання Національної ради у справи "Громадського радіо" бути не могло".

P.S. За даними "Української правди", голова Нацради Борис Холод чинив тиск не на "Громадське радіо", а на радіо "Люкс", на хвилях якого повинне було вийти "ГР". Тому заява Нацради в окремих місцях є правдою - питання про таке радіо дійсно не стояло на порядку денному. Але дуже непокоїло керівництво країни, яке в свою чергу, турбувало голову Нацради. Ось вам і результат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування