Кучму чекали в Одесі з бомбою

Середа, 27 лютого 2002, 15:09
Правоохоронні органи Одеси перевірили всі об'єкти, які мав відвідати президент України Леонід Кучма в місті, про замінування яких повідомив невідомий у середу. Вибухонебезпечних предметів не знайдено, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в ЦГС головного управління МВС України в Одесі.

Перші дзвінки про мінування стали надходити по "02" буквально через кілька хвилин після приземлення президентського літака в аеропорту Одеси.

"Телефонний терорист" повідомив про закладені пристрої в Російському драматичному театрі, Одеській державній морській академії, у військовій гавані Одеського морського порту і пасажирському морському вокзалі, які планує відвідати під час своєї поїздки Кучма.

Останній дзвінок пролунав в кабінеті начальника морського вокзалу близько 11.40. "Телефонний терорист" зажадав, щоб всі фахівці вибухотехнічної служби управління з надзвичайних ситуацій області, що проводили обстеження приміщення, залишили його. У цьому разі він готовий сказати, де лежить вибухівка. Натомість невідомий зажадав 1 млн. грн.

Як повідомила агентству співробітник ЦГС ГУ МВС одеської області Ольга Богаченко, піротехніки перевірили всі об'єкти, однак вибухонебезпечних предметів не виявили.
Як повідомляє кореспондент агентства, програма святкування 70-річчя Одеської області не порушена.

Міліція заявляє, що знайде і покарає "телефонного терориста".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News