Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В голови кримського Виборчкому приступ амнезії

Середа, 27 лютого 2002, 18:55
Голова кримського Виборчкому Іван Поляков спростував самого себе, заявляючи, що жодного рішення з приводу зняття з реєстрації 30 опозиційних Грачу кандидатів в депутати не було.

Про це повідомив Українській правді лідер громадського комітету "Прозора влада" Андрій Сенченко. В середу Поляков зустрічаючись з членами громадського комітету, заявив, що ніякого подібного рішення не було. Більш того, він пообіцяв зібрати членів Виборчкому і пояснити, що закон порушувати недобре. І тому таке рішення ухвалюватися не може.

Можливо, у Полякова амнезія. Лише кількома годинами раніше він, роздаючи інтерв'ю всім українським і трьом російським телеканалам, повідомляв про прийняте Виборчкомом рішення про зняття кандидатів в депутати і висловлював упевненість в його законності.

Це ж підтвердив і Леонід Грач, виступаючи в середу на мітингу, де пояснював, що його суперники попали в таку ж ситуацію, що й він, але тільки не за допомогою суду, а за допомогою виборчкому.

За деяким даними, забудькуватість Полякова, що загострилася ввечері в середу, може бути викликана приїздом до Криму члена ЦВК Віктора Алсуфьєва, який, можливо, популярно пояснив колезі, в яку він потрапив халепу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування