Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На УТ-1 у суперники Литвину вибрали Симоненка. Найбільше "пощастило" Морозу

Четвер, 28 лютого 2002, 10:05
Ряд українських політиків, які беруть участь у виборах, погодилися на участь у теледебатах у прямому ефірі першого національного телеканалу.

Як повідомили у четвер агентству Інтерфакс-Україна у Національній телекомпанії України, у п'ятницю учасниками спільного телепроекту НТКУ і телекомпанії "Гравіс" під назвою "Саме ті. Дебати" стануть лідери партії "Яблуко" Михайло Бродський і "Російського блоку" Олександр Свистунов.

Лідери Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко і Соціалістичної партії України Олександр Мороз зустрінуться 5 березня у прямому ефірі УТ-1.

Наступна пара учасників - Юлія Тимошенко (лідер однойменного блоку) і Валерій Хорошковський (блок "Команда озимого покоління) вступлять у дискусію 7 березня.

Глава адміністрації президента Володимир Литвин (лідер блоку "За єдину Україну!") і лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко зустрінуться в прямому ефірі 15 березня.

Переговори з іншими учасниками виборчого процесу, повідомили у НТКУ, продовжуються, оскільки у кожного з них свій графік передвиборчих турів. Зокрема, у лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка вільним виявився тільки останній тиждень березня.

"Організатори теледебатів висловлюють щиру вдячність тим політикам, які, розуміючи необхідність такої форми спілкування з виборцями, йдуть на певну корекцію своїх планів, щоб зустрітися у прямому ефірі з цікавим опонентом, - відзначає НТКУ. - Автори проекту свідомо уникли механічного жеребкування. "Саме ті. Дебати", за задумом, повинні стати ареною дискусії про шляхи розвитку держави між політиками, що мають різні точки зору і порівнювані рейтинги".

Як повідомлялося, теледебати починатимуться о 19.30 і триватимуть півгодини. Дебати будуть вести Ольга Таукач і Костянтин Жура. Телеглядачі зможуть поставити питання учасникам дебатів за телефоном у Києві: 211-07-04.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...