У Криму почався терор?

Четвер, 28 лютого 2002, 11:33
У четвер, Людмила Литвиненко, довірена особа кандидата у депутати Тетяни Красикової (яка перемогла Грача у суді - Українська правда), звернулася до залізничного районного відділу міліції Сімферополя із заявою про скоєний на неї напад.

Литвиненко розказала журналістам, що учора, повертаючись додому, вона почула голоси двох чоловіків, "були нецензурні слова, а потім сказали "Бий по голові". Вони вдарили мене по спині, я впала, і впустила сумку".

Литвиненко, якій вже більше 60 років, дуже погано себе почуває, у неї сильні болі в області спини, ребер, попереку. Проте стверджувати, що напад на неї пов'язаний з виборами, Литвиненко не може. З іншого боку вона вважає, що це не звичайні хулігани або бандити, оскільки вони не взяли сумку, яка випала у неї з рук, і не взяли її ювелірні прикраси.

У четвер лідер громадського комітету "Прозора влада" Андрій Сенченко повідомив журналістам, що випадки нападів на представників його комітету не одиничні. Він повідомив, що на кандидата у депутати Валерія Тараніна чинять тиск, "йому намагалися загрожувати по телефону. У той час, коли його не було вдома, під'їхав автобус, в який два парубки силоміць втягнули його дружину, вивезли за межі селища, і там протягом години втовкмачували, що кандидат Таранін повинен "знятися".

На думку Сенченка, випадок з дружиною Тараніна і з довіреною особою Тетяни Красикової говорить про те, що "це початок терору".

"Українська правда", Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
Усі новини...