Найближчими союзниками блоку Ющенка стануть "Єдність" і "Блок Тимошенко"

Четвер, 28 лютого 2002, 15:23
Лідер Українського народного руху Юрій Костенко серед найближчих союзників блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" у новому парламенті бачить партію "Єдність" і блок Юлії Тимошенко. Про це лідер УНР заявив у середу на прес-конференції у Чернівцях.

Відповідаючи на запитання журналістів, які партії, на його думку, ніколи не стануть союзниками "Нашої України" у ВРУ, Костенко відповів, що це "партії лівого спрямування", а також "так звані демократичні партії, які можуть багато говорити про ринкові реформи, доки не зачіпаються їхні корпоративні інтереси".

"Ми однозначно не співпрацюватимемо з тими силами, особисті інтереси яких стоять вище суспільних", - підкреслив лідер УНР. Костенко також вважає, що хоча блок Ющенка не заявляє про свою опозиційність до влади, "багато партій і керівників самі заявили про опозиційність до "Нашої України" - у цьому переконатись не важко, достатньо поїздити по регіонах країни".

Пояснюючи журналістам, чому блок Ющенка не заявляє про свою опозиційність відкрито, лідер УНР зазначив, що "від порожніх слів і заяв мало що зміниться". На його думку, ситуація у різних регіонах держави продемонструвала, що "виборець хоче одного: робоче місце, достойну зарплату і пенсію". Краще реагують на ту політичну силу, яка каже, що конкретно зробить для простої людини, а не просто заявляє що когось не любить та критикує, додав Костенко.

Офіційний сайт блока Ющенка

P.S. Поки що за соціологічними даними ані блок Тимошенко, ані "Єдність" не є фаворитами передвиборчої гонки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News