Міліція, як і Генпрокуратура, ловить Тимошенко у Києві для допиту

Четвер, 28 лютого 2002, 17:36
Слідство у кримінальній справі про дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждала лідер виборчого блоку Юлія Тимошенко, буде закінчено до кінця березня, заявив заступник держсекретаря Міністерства внутрішніх справ Петро Коляда.

Якщо у постраждалих у цій ДТП не буде тілесних пошкоджень середньої тяжкості, кримінальна справа буде закрита і питання буде вирішено в адміністративному порядку, сказав Коляда на брифінгу в четвер у Києві.

Це "звичайна дорожньо-транспортна пригода", - сказав він, додавши: "Якогось замовлення я в цій справі не бачу".

За словами Коляди, експертиза, яка встановить ступінь отриманих тілесних пошкоджень, буде закінчена до кінця березня.

Він зазначив, що "ніякої складності в цій справі немає". "Єдине, - ми не можемо допитати Тимошенко, оскільки вона відсутня у Києві (зараз Тимошенко перебуває у передвиборній поїздці регіонами України)", - сказав Коляда.

Як повідомлялося, Тимошенко потрапила в аварію 29 січня цього року. "Мерседес", в якому вона їхала, зіткнувся з "Жигулямі". В цей день лідер виборчого блоку прямувала до Київського апеляційного суду, де слухалася її справа.

Після аварії вона проходила лікування у лікарні "Феофанія". Тимошенко був поставлений попередній діагноз субарахноїдальний крововилив (крововилив під павутинну оболонку головного мозку). У постраждалої також були пошкоджені зв'язки шийних хребців.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування