Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Григорій Омельченко підтвердив наміри блоку Тимошенко ініціювати імпічмент Кучми

Понеділок, 11 березня 2002, 12:58
Блок Юлії Тимошенко у разі перемоги на парламентських виборах відразу ініціюватиме імпічмент Президента України Леоніда Кучми. Про це заявив на зустрічі з виборцями Рівного народний депутат України, керівник парламентського об'єднання "Антимафія", кандидат у депутати від блоку Тимошенко Григорій Омельченко.

За його словами, у випадку, якщо блок не подолає 4-відсотковий бар'єр, то це зроблять ті його представники, які пройдуть у Верховну Раду в мажоритарних округах.

Він також сказав, що "ті, кому не зовсім подобається Блок Юлії Тимошенко, можуть голосувати за блок Віктора Ющенка "Наша Україна", а прихильників лівих поглядів попросив віддати голоси за Соціалістичну партію Олександра Мороза.

Крім того, відповідаючи на запитання одного з офіцерів запасу Служби безпеки України, Омельченко дав позитивну характеристику нинішньому керівникові СБУ Володимиру Радченку як "суперпрофесіоналу і людині, яка мислить масштабними категоріями і може прогнозувати події". На думку Омельченка, якщо Радченка "змушуватимуть робити щось незаконне, то він сам подасть у відставку".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...