Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не хоче відрізати владі крила

Понеділок, 11 березня 2002, 16:33
Попри протидію місцевих адміністрацій лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко "залишається конструктивним до влади", оскільки "не хоче обрізати їй крила, а хоче окрилювати її". Про це він заявив на прес-конференції у Києві за підсумками візиту до індустріальних областей України.

Водночас Ющенко сказав, що хотів би "подякувати блоку "За єдУ" за проведення такої рясної кампанії", яка викликає "зворотню реакцію та стійку антипатію". Він повідомив, що, перебуваючи в турі у Дніпропетровську, нарахував 53 бігборди блоку влади на центральній вулиці міста.

За його словами, через таку протидію рейтинг партії влади "падає протягом останніх тижнів".

Ющенко також повідомив, що не підтримує рішення представників влади брати участь у передвиборчій кампанії. "Треба займатися або політикою, або економікою. Мене вражає, як 28 міністрів і держсекретарів у складний час, коли намітилися негативні тенденції в економіці, знайшли для себе можливим піти на вибори і нехтувати своїми функціями".

Ющенко уточнив, що його критика стосується і "голови адміністрації президента" Володимира Литвина. "Якщо ми говоримо про чисту політику, вона не повинна бути обтяжена виконанням інших обов'язків", - прокоментував він рішення лідера "За єдУ" не йти на час виборів у відпустку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...