Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко назвав дебати на ICTV "собачими боями"

Понеділок, 11 березня 2002, 17:43
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що зустріч лідерів блоків Вітренко, Тимошенко та "Команда озимого покоління" на каналі ICTV не можна називати словом "дебати". "Це або бої без правил, або собачі бої", - заявив Ющенко у понеділок на прес-конференції у Києві.

Ющенко сказав, що це були єдині дебати, які він подивився. "Я жалкую, що ці дві години провів біля телевізора", - додав він. "Це відштовхує нас від прозорих виборів. Моє бажання – бути подалі від таких дебатів".

Ющенко повідомив, що розраховував побачити "дебати ідей", в ході яких учасники можуть висловитися. Натомість глядачам були продемонстровані "дешевенькі обставини", які ще й коментувалися "дєвочками" після ефіру.

Він додав, що "на кожних дебатах "озиме покоління" витягується за вуха". За словами Ющенка, в ході таких заходів "іде формування віртуальної сили і віртуального образу щодо своїх конкурентів".

"Моє завдання не витягувати конкурентів, а бути у передвиборчому турі", - зазначив він. Водночас, відповідаючи на питання про участь у дебатах з Медведчуком, Ющенко відповів, що готовий до "дебатів ідей".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування