Заборонили до показу інтерв'ю з Тимошенко

Понеділок, 11 березня 2002, 18:07
Телепрограма за участю одного з лідерів опозиції Юлії Тимошенко, яка була записана для харківської програми "Об'єктив-огляд", так і не вийшла в ефір.

Як повідомив автор програми, керівник служби інформації телеканалу "Симон" Зураб Аласанія, за його даними, програма була знята з ефіру під тиском з боку обласної держадміністрації.

Аласанія зазначив, що телеінтерв'ю було записане під час недавньої передвиборної поїздки Тимошенко до Харкова. Спочатку передбачалося, що програма вийде на екрани 2 березня. Однак, за словами Аласанії, у зв'язку з тим, що на 3 березня був запланований візит до Харкова президента Леоніда Кучми, програму за наполяганням обладміністрації було перенесено. Однак і за тиждень, 9 березня, трансляцію інтерв'ю було відмінено.

"Програму зняли з ефіру, а мене поставили перед фактом", - зазначив телеведучий. За його словами, програму було заборонено під загрозою того, що всю телекомпанію позбавлять ефіру.

У програмі, відзначив Аласанія, в програмі "не було нічого незвичайного". "Я можу припустити, що не має значення, що саме говорила Тимошенко, просто саме її прізвище вже є табу", - заявив Аласанія.

Він також повідомив, що збирається найближчий час розмістити на інтернет-сайтах тексти інтерв'ю з політиками, в тому числі, з Тимошенко, які були записані в рамках програми "Об'єктив-огляд".

Інтерфакс-Україна

Читайте також Президент поїде, Юлю покажуть

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...