Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не думає, що гроші за навчання його доньки спричинили банкрутство банку "Україна"

Понеділок, 11 березня 2002, 20:21
Віктор Ющенко не вважає, що були порушені якісь моральні норми, коли банк "Україна" у 1997 році сплатив за навчання його доньки в Київському університеті імені Шевченка.

"Як кожна бізнесова установа, банк "Україна" має повне право фінансувати підготовку і перепідготовку кадрів", - заявив Ющенко у понеділок на прес-конференції. За його словами, щорічно з 1993 року банк "Україна" укладає контракти з 30-40 студентами, які після закінчення вузу працювали б у даній структурі.

"Якщо пам'ятаєте, банк "Україна" – це той банк, який я організовував з Вадимом Гетьманом 12 років тому. І для мене була б велика честь, якби моя донька працювала в цьому банку". За словами Ющенка, саме тому він "схвально" поставився до такої пропозиції.

Він також повідомив, що коли у банку "Україна" почалися проблеми, контракт було розірвано. Весь цей час Ющенко був головою НБУ.

"Я не хочу коментувати, що тут є якась непорядна, нечесна поведінка", - прокоментував Ющенко і додав, що не сприймає логіку, коли "діти банкірів не можуть бути банкірами, а діти сталеварів – сталеварами".

"Моє життя моральне", - наголосив Ющенко.

У понеділок інформацію про сплату банком "Україна" навчання Віталіни Ющенко в Інституті міжнародних відносин Київського університету імені Шевченка поширили ряд ЗМІ, морально близьких до СДПУ(О). На позаминулому тижні сумський губернатор Володимир Щербань, який своєрідно агітує за блок "Наша Україна", обіцяв появу компромату на Ющенка 11 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування