Блок Ющенка залучає на вибори кілька тисяч спостерігачів

Вівторок, 12 березня 2002, 10:07
Блок "Наша Україна" залучає до організації та проведення виборів багатотисячну групу спостерігачів, які протистоятимуть фальсифікації результатів голосування. Про це лідер блоку Віктор Ющенко повідомив під час запису радіопрограми "Відверті діалоги" на УР-1.

Він також поінформував, що "Наша Україна" створює власну систему підрахунку голосів на всіх рівнях - "від дільничих комісій до ЦВК".

"Мені здавалося, що я виходжу на ринг, де змагатимусь класичною боротьбою. Однак під час виборчого туру по регіонах я зрозумів, що проти мене застосовуються стилі боротьби без усяких правил", - сказав Ющенко, коментуючи дії влади під час виборчої кампанії.

"Влада має зрозуміти, що вона не може бути учасницею виборчих перегонів, а є лише інструментом забезпечення рівних умов. На жаль, влада, яка володіє свистком судді, намагається пограти ще й м'ячем", - наголосив він. Ющенко зазначив, що в деяких областях "Нашій Україні" відмовляють у встановленні агітаційних біг-бордів. "Влада робить усе аби її не поважали", - підкреслив він.

При цьому Ющенко зауважив, що завжди конструктивно ставитиметься до влади і хоче, аби його критика сприяла забезпеченню демократичного поступу держави.

Ющенко наголосив, що "ефірні політичні сили – КОП і СДПУ(о) роблять усе, аби вибори 2002 року стали віртуальними". На його думку, використовуючи телебачення, вони намагаються створити хоча б віртуальний образ цих партій.

Ющенко в котре підкреслив, що виступає проти використання чорного піару на виборах. "Це базарний стиль ведення політики, і ми не допустимо, щоб проти нас застосовували нечесні методи боротьби", - зазначив він.

Офіційний сайт блоку Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування