Потебенько вірить у чистоту і невинність Марчука

Вівторок, 12 березня 2002, 15:31
Матеріали слідства, яке проводиться Генеральною прокуратурою України в рамках карної справи про нелегальну торгівлю зброєю, підтверджують "непричетність до здійснення злочину" секретаря РНБО Євгена Марчука.

Про це у вівторок у Київ на прес-конференції заявив генпрокурор країни Михайло Потебенько. За його словами, в Україну з прокуратури Італії також надійшли матеріали карної справи.

"Ці матеріали і слідчі дії, які проведені в Україні свідчать про непричетність Марчука до здійснення злочину", - сказав генпрокурор. Разом з тим, Потебенько зазначив, що "не може дати 100"% гарантії непричетності Марчука, оскільки карна справа ще розслідується".

"Що буде далі - подивимося, але ми маємо у своєму розпорядженні достатню кількість матеріалів, які підтверджують мої слова про його невинність", - сказав генпрокурор.

В інтерв'ю агентству він повідомив, що Генпрокуратура не запрошувала для дачі свідчень у даній карній справі депутата Державної Думи Росії Віктора Ілюхіна, як про це раніше повідомили деякі ЗМІ.

Останнім часом ім'я Марчука ряд ЗМІ згадували у зв'язку з судовим розглядом у Турині про незаконну торгівлю зброєю.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування