Демократична опозиція готує державний переворот?

Вівторок, 12 березня 2002, 16:25
У після виборчий період в Україні можуть відбутися масові акції протесту та громадянської непокори з вимогами визнати результати виборів недійсними. Про це заявив у вівторок на прес-конференції лідер блоку "Народний Рух України" Богдан Бойко.

Він також заявив, що підготовка цих акцій координується іноземними спецслужбами, а головним координатором в Україні є Український центр економічних і політичних досліджень імені Разумкова.

"В Україні готується механізм дестабілізації політичної ситуації не тільки під час виборів, але і після них за технологією, випробуваною в Югославії", - заявив Бойко. На його думку УЦПЕД "координує роботу соціологічних служб, які оприлюднюють результати так званих неупереджених соціологічних досліджень, чим готують громадську думку до визнання результатів виборів недійсними".

На підставі даних з неназваних джерел ("можете вважати їх агентурними" – Бойко), лідер НРУ звинуватив "так звану демократичну опозицію" у підготовці державного перевороту з метою змінити форму правління в Україні.

За його словами опозиція, насамперед блок "Наша Україна", "Блок Юлії Тимошенко" та Соціалістична партія, планують першими оприлюднити результати власного підрахунку голосів, оголосити їх єдино вірними, і у результаті розбіжностей з офіційними даними сформувати свій парламент "за власними списками".

Підставою для таких звинувачень для Бойко стало те, що керівник центру Разумкова та низка його співробітників пройшли підготовку у навчальних закладах Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки, "які готують фахівців для військової розвідки США".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...