Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якими б не були вибори – їх все одно визнають

Середа, 13 березня 2002, 13:38
Президент Українського центру економічних і політичних досліджень ім. О.Разумкова Анатолій Гриценко впевнений, що західні спостерігачі у будь-якому разі визнають результати виборів в Україні. Про це він сказав сьогодні в інтерв'ю журналістам.

Гриценко також сказав, що він не бачить передумов для масового безладдя в країні, дестабілізації ситуації, як заявляють деякі політологи й політики. У той же час Гриценко зазначив, що якщо виборча кампанія в Україні і далі піде тим же шляхом, то можливі справедливі зауваження і докори про використання на окремих етапах адміністративного ресурсу, котрий деяким чином вплине на результати виборів.

Гриценко переконаний, що при всьому цьому негативі вибори в Україні зарубіжними спостерігачами будуть визнані дійсними. Він мотивує це тим, що Україна є досить великою державою, котра знаходиться в центрі Європи, і поставити під сумнів вибори в такій країні навіть за наявності зауважень було б ризикованим кроком. "На це не підуть спостерігачі", переконаний президент Центру ім. Разумкова.

Він зазначив, що в деяких азіатських країнах, де вибори проходять менш демократично, міжнародні спостерігачі визнають результати виборів.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...