СДПУ(О) ні при владі, ні в опозиції. Але готується

Середа, 13 березня 2002, 16:40
Лідер фракції СДПУ(О) Олександр Зінченко не може позиціонувати партію у відповідності до критеріїв, виставлених в партійному виданні есдеків "Наша газета +": чи вона опозиційна, чи така, що перебуває при владі.

"Інколи не буває відповіді "так" чи "ні", - заявив Зінченко в середу на прес-конференції. За його словами, СДПУ(О) є партією, яка "готується до влади".

Він перерахував трьох представників СДПУ(О) у виконавчій владі: віце-прем'єр Василь Роговий, міністр освіти Василь Кремінь та голова держкомбуду Валерій Череп. Однак, зауважив Зінченко, він не вважає, що у соціал-демократів достатньо важелів впливу на політичний процес в Україні.

Водночас, продовжував розмірковувати Зінченко, кожна парламентська партія уже за своїм статусом може "змінювати структуру влади в країні" шляхом внесення законопроектів.

P.S. У останньому номері видання СДПУ(О) "Наша газета +" була опублікована карта Європи з позначками на кожній країні, чи при владі місцеві есдеки, чи в опозиції. Україна на цій карті відсутня. Можливо, через проблеми з визначенням статусу CДПУ(О).

Читайте також:

СДПУ(О) вважає, що Україна лежить у Азії. Причина – страх визнати себе партією влади

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування