Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З японцями зіграємо без легіонерів

Середа, 13 березня 2002, 16:42
Свій перший офіційний матч нового сезону проти японців в Осаці, збірна України під керівництвом нового тренера Леоніда Буряка зіграє без легіонерів.

Так, за словами Буряка, на Далекий Схід поїде збірна складена з футболістів з вітчизняних клубів. А Шевченка, Реброва, Лужного та інших легіонери слід очікувати не раніше 27-го березня, коли відбудеться матч зі збірною Румунії в Бухаресті.

Варто додати, що вже визначився з 22 футболістами, деякі з яких вийдуть на поле проти збірної України 21 березня, головний тренер збірної Японії Филипп Трусьє. І його команда також складатиметься з гравців з національної першості. Попри все, за словами Трусьє, більшість футболістів, які потрапили до заявки на товариські матчі з українцями та поляками, буде заявлено і на ігри чемпіонату світу 2002.

Список запрошених футболістів збірної Японії:
Воротарі: Нарасакі (Нагойя), Согахата (Кашіма)

Захисники: Йова, Х. Сузукі (обидва "Івата"), Хато, Мацуда (обидва "Йокогама"), Міямото (Гамба Осака), К. Наката ("Кашіма")

Півзахисники: Морішіма (Осака), Іто, Сантуш, Тода, Ічікава (всі "Шимуцу"), Фукуніші ("Івата"), Мійожін, Огасавара (обидва "Кашима"), Накамура (Йокогама)

Нападаючі: Т. Сузукі, Янагісава (обидва "Кашима"), Нішізава (Осака), Кубо (Хірошіма), Такахара ("Івата") Алессандро Сантуша ("Шимуцу").

Але повернемося до української збірної. Так, Буряк вже встиг перед двома товариськими матчами, які стануть для нього дебютними в збірній на посаді головного тренера збірної України, проглянути декількох легіонерів. Так, Леонід Іосифович розраховує на наш німецький легіон: Скрипника, Максимова та Вороніна. Окрім того він відвідав і поєдинок чемпіонату Росії "Спартак" - "Ростсельмаш", хоча враженнями про нього не поділився.

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування