Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко почав прослуховувати Кучму після того, як Кучма почав прослуховувати всіх інших

Четвер, 14 березня 2002, 11:45
Лідер Соцпартії України Олександр Мороз стверджує, що "приблизно третину" розмов на "плівках Мельниченка" щодо екс-прем'єра Павла Лазаренка президент України Леонід Кучма "використав на те, щоб унебезпечити себе від повернення Лазаренко в Україну".

Як повідомили у прес-службі СПУ, в середу на зустрічі з виборцями у селищі Дзержинськ Житомирської області Мороз підкреслив, що така турбота глави держави зумовлена тим, що він "знає, що Лазаренко є його спільником" і це може бути визнано судом.

Лідер соціалістів нагадав, що 28 березня Мельниченко буде свідчити у "справі Лазаренка" в американському суді.

Мороз також повідомив, що екс-майор держохорони почав прослуховувати кабінет президента після того як Кучма дав вказівку "прослуховувати всіх і вся". Прослуховування в його кабінеті було, за словами лідера СПУ, свого часу санкціоновано. Коли ж Мельниченко при розшифровці записів почув, що "у кабінеті президента плануються і здійснюються злочини", він як громадянин ухвалив рішення фіксувати ці записи з тим, щоб оприлюднити їх згодом, підкреслив Мороз.

Лідер соціалістів нагадав, що два роки тому близько $148 млн. резервного фонду Кабінету міністрів було витрачено на закупівлю за кордоном апаратури для прослуховування.

У прес-службі також повідомили, що зустріч Мороза з виборцями у Дзержинську намагалися зірвати молоді люди зі значками "Нашої України" на грудях. Після того, як у залі було відключене світло і лідер соціалістів вимушений був виступати у темряві зі свічкою у руках, група молоді зі значками "Нашої України" "викрикувала образи на адресу СПУ, а також її лідера, тупала ногами, свистіла, намагаючись зірвати зустріч".

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...