Симоненко вважає, що Кучма готується до свого обрання на третій термін

Четвер, 14 березня 2002, 12:23
У четвер, у Сімферополі на зустрічі з виборцями, яка відбулася на Центральній площі, на місці розташування наметового містечка на підтримку Грача, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що на нинішніх виборах відбуваються "політичні торги".

У цих торгах президент, на думку Симоненко, "вирішує для себе найголовніше питання: Ви приведіть 300 кишенькових народних депутатів у Верховну Раду нового скликання, забезпечите зміни у Конституції. І надайте Кучмі можливість обиратися на третій термін президентом України".

Головний український комуніст вважає, що все це "цілком реально з точки зору політичних альянсів і компромісів, які сьогодні закладаються у Києві". Симоненко повідомив, що вирішенню проблеми третього терміну президента "будуть сприяти і соціал-демократи(о) на чолі з Медведчуком - Суркісом і незабутнім, так званим, Кравчуком і "Демсоюз", і зелені, і створений дружиною президента блок "Жінки за майбутнє", й "Озиме покоління". Особливо дісталося від Симоненка СДПУ(О) і озимим.

Есдеки були звинувачені у тому, що "саме цей блок за останні 4 роки, знаходячись у найближчому оточенні президента, зробив все, щоб це оточення сприяло їх збагаченню, володінню заводами і фабриками, обленерго, які скупалися за безцінь".

Не пожалів Симоненко "озиме покоління", і закликав усіх молодих людей бути обережними і не спокушатися щодо КОПів. "Це не нові особи у політиці, це друга хвиля, яку підставляють олігархи, для того, що б через невідомі імена залишити для себе політичний вплив у Верховній раді".

Українська правда, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування