Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко не боїться Грача

Четвер, 14 березня 2002, 13:08
У четвер, у Сімферополі, відповідаючи на питання журналістів, про те, що Леонід Грач, втративши можливість участі у виборах до Верховної ради АРК, тепер обов'язково перенесе активність у Київ, і може зайняти перше місце у Комуністичній партії, лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що "жодних проблем у нас (між Симоненком і Грачем - УП) немає".

Він переконаний, що "компартія була монолітною і залишиться монолітною". Він також "не хвилюється", про те, що Грач вже заявив про свої претензії на майбутнє президентство. Симоненко сказав, що "прийде час, і партія ухвалить необхідне рішення - перемогти на президентських виборах".

Допоміг йому відповісти на важке питання сам Леонід Грач, який заявив, що вони з Петром Миколайовичем "домовляться". При цьому Грач заявив, що наступним президентом України буде комуніст.

Нагадаємо, що спікер Верховної ради АРК Леонід Грач балотується до Верховної Ради України під 10 номером Комуністичної партії України.

На зустрічі комуністів з виборцями були присутніми більше 1 тисячі чоловік, які тримали в руках старі плакати з портретом Симоненка, що залишилися з президентських виборів. Слова "14 листопада - вибори Президента України" були заліплені папірцем з написом "31 березня - вибори у Верховну Раду України".

Під час зустрічі з виборцями Леонід Грач був схожий на "бідного родича" при своєму партійному шефові, який виступав перед виборцями майже півтори години. Головному кримському комуністу дали можливість тільки для дуже короткої промови у кінці зустрічі. Йому також вручили на площі 9800 підписів на його підтримку зібраних за 10 днів існування наметового містечка у центрі Сімферополя.

Ті, хто вручали підписи, заявили, що ці підписи свідчать "про всенародну підтримку" Грача. Проте, у Сімферополі проживає більше 350 тисяч чоловік, і хоча б половина з них щодня обов'язково проходить повз наметове містечко, але люди не поспішають розписуватися на підтримку Грача.

Українська правда, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:35
ФОТОЖінка намагалася продати за мільйон свого 2-річного сина
16:32
фотоАфриканський пил дістався Києва
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:14
фотоУ Запоріжжі депутати обрали нового виконуючого обовʼязки міського голови
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
15:06
ОПЕК пропонує Намібії підтримку з надією на її приєднання до організації
Усі новини...