Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

26 березня Тимошенко організує діалог Бога і України

Четвер, 14 березня 2002, 14:44
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує віруючим усіх конфесій України 26 березня 2002 року о 9:00 звернутися до Бога "в єдиній молитві за Україну, за нас та наших дітей, за щасливе майбутнє".

Про це Тимошенко повідомила у четвер на прес-конференції у Києві. До такого кроку її спонукало усвідомлення того, що "ми всі маємо скласти іспит на чистоту помислів, цей іспит відчинить нам двері у гідне майбутнє".

Тимошенко також підготувала текст молитви, з якою вона пропонує звернутися до Бога. "Увесь хід історії свідчить, що тільки ті народи змогли піднятися з колін, які зі змиренням і покорою стали на коліна перед Богом! Не владі ми повинні коритися, а Господу. Не перед чиновниками ми повинні ставати на коліна, а перед Богом. Сьогодні ми перед вибором. Два шляхи лежать перед нами – або й надалі саморуйнуватися, жити у ненависті та злі, або ж звернутися до Бога зі щирою молитвою і попросити прощення гріхів наших, попросити повернути нас на світлий праведний шлях", - ідеться у молитві.

Тимошенко зазначила, що з молитвою вона пропонує звернутися 26 березня тому, що цей день (вівторок) "не прив'язаний до традицій жодної конфесій". Вона відкинула припущення про те, що цей день пов'язаний з 27 березня, коли рік тому її звільнили з СІЗО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...