Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За місяць "За ЄдУ" вдвічі наростили рейтинг

Четвер, 14 березня 2002, 14:45
За даними Українського інституту соціальних досліджень та Центра "Соціальний моніторинг", що були оприлюднені в четвер, якби вибори відбулися в найближчу неділю, в парламент України потрапили б 7 політичних партій і блоків. Ще дві політичні сили зберігають шанси опинитися в Раді.

У групу безперечних лідерів входять блок Віктора Ющенка "Наша Україна", за який би віддали свої голоси 21,3% з тих, хто має намір взяти участь в голосуванні. На другій позиції - КПУ з 15,2%.

У другу групу політичних сил, яким забезпечене місце в парламенті, входить виборчий блок "За Єдину Україну" та СДПУ (О) - 8,5% і 7,8% відповідно. Як зазначають соціологи, серед всіх політичних сил, що беруть участь у виборчій кампанії, тільки "За ЄдУ" може похвастатися стовідсотковим зростанням рейтингу за останній місяць.

Крім того, в парламент потраплять "Жінки за майбутнє" з 4,6%, Блок Юлії Тимошенко з 4,6% і ПЗУ з 4,5%. Деякі шанси потрапити до парламенту зберігають Блок Наталі Вітренко (зараз 2,9%) і Соціалістична партія, яка сьогодні має 2,7%.

В аутсайдерах поки що залишається "Яблуко" з 1,8%, "Нова генерація" з 1,2%, "Команда озимого покоління" з 0,8% та "Єдність" з 0,8%.

Не визначилися зі своїм вибором поки 12,2% респондентів. У виборах планують взяти участь близько 88% опитаних.

Опитування громадської думки проводилося УІСД та Центром "Соціальний моніторинг" у всіх областях України, АР Крим і Києві. У опитуванні взяли участь 2886 респондентів, стандартне відхилення становить 1,1-1,9%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування