У Тимошенко є справжня коса, а також почуття вдячності до Пінчука

Четвер, 14 березня 2002, 15:04
Юлія Тимошенко думає, що дебати на каналі ICTV не зменшать число прихильників її блоку, але і не додадуть. Весь сценарій дебатів включно із опитуванням на вулицях був підготований заздалегідь, заявила Тимошенко на прес-конференції у Києві у четвер.

"Я досить давно знаю Віктора Пінчука, з початку 90-х років. Я бачила його почерк у цих дебатах, де панує зло, ненависть до людей. У регіонах це сприймалося як підробка", - заявила Тимошенко. При цьому вона додала, що будь-яка її поява на телебачення іде на користь: "Пінчук на нас попрацював".

Тимошенко також повідомила, що вона не очікувала участі у дебатах "Команди Озимого Покоління".

Ще лідер БЮТ спростувала слова одного з опитаних телеканалом ICTV про її фальшиву косу. "Я дуже погано ставлюся до будь-яких штучних речей, у мене завжди натуральні нігті, я намагаюся не користуватися косметикою", - повідомила Тимошенко. Щоб "раз і назавжди зняти" питання про фальшиву косу, вона її під час прес-конференції розпустила.

Тимошенко повідомила, що у ніч з четверга на п'ятницю поїде у тур регіонами України, і, хоч до дня виборів не збирається повертатися до Києва, все ж готова зробити виключення для дебатів на каналі 1+1. При цьому вона повідомила, що телекомпанія поки не запропонувала їй пару для дискусії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News