Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма і Литвин ходять до одних і тих же "проституток"

Четвер, 14 березня 2002, 16:03
Президент України Леонід Кучма переконаний, що розмови щодо підготовки державного перевороту з боку виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" "не мають під собою підгрунтя".

На зустрічі з представниками ЗМІ цього четверга у Києві Кучма назвав ці розмови необгрунтованими і розцінив як передвиборчу спекуляцію. 12 березня лідер виборчого блоку "Народний рух України" Богдан Бойко звинуватив блоки Віктора Ющенка "Наша Україна", Юлії Тимошенко та Соціалістичну партію України у підготовці державного перевороту за "югославським сценарієм".

Президент зауважив: "Не бійтесь ніяких переворотів, тим більш з боку Ющенка. Це абсолютний абсурд".

Однак, Кучма не виключає, що хтось "з політичних сил на результатах виборів намагатиметься зробити щось незрозуміле, за типом югославського варіанту". При цьому він заявив, що "ми - не Югославія, а спроби зробити подібне були 9 березня 2001 року".

Крім того Кучма сказав, що він поділяє думку представників Компартії України, що соцопитування, які проводять "незрозуміло хто", мають великі розходження.

Як вважає Президент, коли рейтинги замовляють для внутрішнього користування, то вони використовують соціологію як науку, "а коли сотні рейтингів викидають в пресу, то це вже не наука і не має з нею нічого спільного".

Як відомо, глава президентської адміністрації Володимир Литвин назвав соціологічні служби "проститутками". "Соціологія як наука у нас проституційована. Раніше вона обслуговувала режим, зараз – певні групи. Я за ніч рейтинг будь-якого блоку можу зробити, скажіть лише, яку цифру", - відзначив Литвин.

UNIAN

P.S. На цю прес-конференцію Леоніда Кучми не був допущений кореспондент "Української правди". Представник прес-служби президента назвав "принциповим" рішенням свою відмову посприяти УП в присутності на даному заході.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування