Кучма підозрює, що на Банковій підслуховує навіть цегла. Але його це не лякає

Четвер, 14 березня 2002, 17:18
Президент України Леонід Кучма не має наміру змінювати свою резиденцію та переїжджати до іншого приміщення, щоб уникнути можливості спекуляцій на цій темі.

Про це він сказав на зустрічі з представниками ЗМІ у четвер у Києві, відповідаючи на запитання, чи не збирається Адміністрація президента переїхати із будинку на вулиці Банковій, де раніше знаходилось ЦК КПУ, тобто, "приміщення, де під кожною цеглиною - мікрофон", до іншого приміщення.

Президент заявив: він не виключає, що на Банковій справді "під кожною цеглиною є мікрофон", і повідомив також, що пропозиції про нову резиденцію Президента є.

Але, заявив президент, враховуючи конфліктність відносин між президентом і парламентом, щоб уникнути спекуляцій, змінювати резиденцію недоцільно. Враховуючи це, заявив президент, він "краще посидить "на цих цеглинах".

UNIAN

P.S. На цю прес-конференцію Леоніда Кучми не був допущений кореспондент "Української правди". Представник прес-служби президента назвав "принциповим" рішенням свою відмову посприяти УП в присутності на даному заході.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування