Астролог пророкує занепад блоку "За Єду"

П'ятниця, 15 березня 2002, 11:18
Відомий російський астролог Павло Глоба прогнозує, що наступний український парламент "буде найстрокатішим за всю історію" її незалежності. У інтерв'ю журналістам в п'ятницю у Києві він заявив, що парламенту буде "надто важко" домовлятися протягом перших шести місяців роботи.

Характеризуючи основні два блоки - Віктора Ющенка "Наша Україна" і "За єдину Україну!", - астролог зазначив, що в блоку Ющенка дуже велика перспектива. За його словами, блок матиме "дуже велику фракцію" в парламенті.

Разом з тим, вважає астролог, блок "За єдину Україну!" "буде в меншій мірі, ніж планується" представлений у парламенті, і змушений буде постійно "йти на компроміси, міняти позицію, і при цьому буде втрачено багато місць".

Характеризуючи взаємовідносини між лідерами блоків Ющенком і Володимиром Литвином, Глоба зазначив, що ці відносини "будуть дуже нерівними, однак згодом вони зуміють порозумітися, оскільки Ющенко має дуже хороші дипломатичні здібності", "але це буде все ж тимчасовий союз", - додав він.

На думку Глоби, домінувати у майбутньому парламенті буде Ющенко, особливо на перших порах, оскільки у нього "більше шансів" на це.

Прогнозуючи результати виборів Київського міського голови, астролог зазначив, що переможе на цих виборах, "без всякого сумніву", Олександр Омельченко. "Думаю, це буде дуже позитивно для міста з усіх боків", - сказав він. Глоба прибув до Києва на запрошення столичної мерії для консультацій з питань проектування Генерального плану Києва на період до 2020 року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...