Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Історія з міжнародним заколотом продовжується. Що скаже Медведчук?

П'ятниця, 15 березня 2002, 12:57
Соціал-демократам доведеться ще довго виправдовуватися за свою непряму рекламу, яку на мільйон доларів для них зробили їх фани з видавництва "Основні цінності". Спроба приписати всій Європі соціал-демократичні уряди обійшлася українським соціал-демократам надто дорого – про їх невігластво тепер знають всі. І не тільки в Україні.

Блоку Ющенка - головному супротивнику Медведчука – поталанило і вони роздобули лист посла Австрії пана Мііса до Віктора Медведчука. Пан посол в надто дипломатичних висловлюваннях дає зрозуміти, що СДПУ(О) не праві.

Це – перший лист від ображених представників країн, де Соціал-демократи, на жаль для пана Медведчука, не є при владі. Наводимо його повністю, як він був поданий на офіційному сайті блоку Ющенка

Голові партії СДПУ(о)
пану Віктору Медведчуку


Вельмишановний пане Голово!

У передвиборчому телевізійному рекламному ролику Вашої партії Ви твердите, що уряд Австрії формує Соціал-демократична партія Австрії.

Це твердження є неправильним. Австрійський федеральний уряд теперішнього скликання Парламенту (1999-2003 рр.) формують Австрійська народна партія та Австрійська партія свободи.

Можливо, непорозуміння в рекламному ролику Вашої партії виникло через те, що Ви посилалися на уряди австрійських федеральних земель. Але Соціал-демократична партія Австрії перебуває при владі лише у двох із дев'яти федеральних земель Австрії: у федеральній землі Відень Соціал-демократична партія формує однопартійний уряд, а у федеральній землі Бургеланд Соціал-демократична партія формує так званий "концентраційний уряд" разом з Австрійською народною партією.

У всіх інших федеральних землях за винятком землі Форарльберг до складу земельних урядів, у яких домінують Австрійська народна партія та австрійська партія свободи входять лише окремі представники (так звані "земельні радники") від Соціал-демократичної партії Австрії.

Прошу Вас відповідним чином відкоригувати Ваш рекламний ролик.

З повагою, Міхаель МІІСС


Цікаво, як відреагують 1+1 та Інтер – канали, на яких просто не знають що ще вигадати, аби мати можливість зайвий раз показати реакцію Медведчука. То жінки захотіли бачити разом Ющенка та Медведчука, а пан голова СДПУ(О) демонструє готовність до усіляких союзів. То "прохідні" зустрічі ввічливості з послами західних держав, то ще якась "лабуда".

Невже ми побачимо, як пан Медведчук вибачається за помилки соціал-демократів? А що? Гарний привід показатися на телеекранах.

Дивно, але факт – юрист Медведчук став об'єктом міжнародного скандалу. Ретельнішими треба бути хлопці, навіть якщо так хочеться перемогти і бути схожими на європейців!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування