Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Із загибеллю Малєва Україна може втратити свої позиції на ринку зброї

П'ятниця, 15 березня 2002, 14:58
Із трагічною загибеллю генерального директора Державної компанії з експорту та імпорту продукції та послуг військового і спеціального призначення "Укрспецекспорт" Валерія Малєва "Україна на певний час може втратити свої позиції на світовому ринку торгівлі зброєю".

Про це заявив у четвер на прес-конференції у Запоріжжі голова комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Борис Андресюк.

Він пояснив свої слова тим, що на ринку торгівлі зброєю Малєва знали як досвідченого фахівця в галузі військово-промислового комплексу. "Крім того, - наголосив Андресюк, - на ринку зброї, особливо у Росії, у нього були сильні позиції, з ним рахувалися." Водночас він зазначив, що слідчі, які розслідують обставини загибелі керівника "Укрспецекспорту", "не вбачають якихось нюансів у загибелі Малєва".

6 березня в автокатастрофі загинув генеральний директор Державної компанії з експорту та імпорту продукції та послуг військового і спеціального призначення "Укрспецекспорт" Валерій Малєв.

За даними правоохоронців, оприлюдненими відразу після аварії, він заснув за кермом автомобіля "Ауді" А-8, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з КамАЗом-бензовозом. Це сталося поблизу с.Бугаївка Глобинського району Полтавської області неподалік від кордону з Черкаською областю на трасі Київ-Бориспіль-Дніпропетровськ.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування