Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семиноженка не попередили про намір "За єдУ" загнати Ющенка в ярмо

П'ятниця, 15 березня 2002, 18:53
Лідер Партії регіонів Володимир Семиноженко поки не знає про рішення блоку "За єдину Україну" ініціювати підписання угоди про співпрацю між п'ятьма суб'єктами виборчого процесу - "Нашою Україною", "За єдУ", СДПУ(О), ПЗУ та "Жінки за майбутнє". Така пропозиція міститься в пунктах з нейтралізації Ющенка, обнародуваному в п'ятницю у Києві.

Рішення про підписання договору "поки не готується", повідомив Семиноженко у п'ятницю в інтерв'ю журналістам. У той же час він додав, що "переговори про співпрацю з партіями і блоками велися вже давно".

"На жаль, вони не досягнули жодного успіху. І сьогодні ви бачите, що в певних репліках партії і блоки кажуть, що нам треба створювати такі умови [для переговорів]. І своєю діяльністю не робити неможливими такі домовленості в майбутньому", - сказав Семиноженко.

"Можливо, побажання [про підписання до дня голосування договору] висловлювалися, але рішення з цього приводу поки не приймалися", - сказав він і додав, що йому як одному з членів координаційної ради "За єдУ" це не відомо. Семиноженко також зазначив, що "якби така річ була можлива, то від цього виграли б усі".

"Будь-які консультації, які вимагають консолідації політичних сил, вони по визначенню корисні. І це відповідає назві блоку "За єдину Україну", - зазначив Семиноженко.

Українська правда

Читайте також:

З Банкової украдений конфіденційний сценарій виборів-2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування