Ющенко буде співробітничати з "Єдою". Але ні в якому разі з СДПУ(О)

Субота, 16 березня 2002, 13:33
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко ще раз заявляє, що блок не збирається ні з ким блокуватися, а шукати союзників в парламенті буде "в залежності від проблем".

"Ми - самодостатня політична сила, яка є лідером виборчої гонки", - підкреслив Ющенко в Луцьку в рамках третього етапу передвиборчого туру по Україні.

"Моя ціль – додати позитив до прогресу української демократії", - так окреслив свою роль в українському політикумі лідер "Нашої України".

Він також заявив, що в новому парламенті "безумовно, буде співробітничати з політичними силами з тих або інших питань". Проте, "в залежності від проблем, союзники (в парламенті) можуть бути різними", сказав Ющенко, виключивши при цьому з числа можливих союзників комуністів і СДПУ(О).

Коментуючи хід нинішньої виборчої кампанії, лідер "Нашої України" зазначив, що "більшість політичних сил, починаючи від "За єдину Україну!", СДПУ(О) і "Команди озимого покоління", будують свої виборчі кампанії на агресивній передвиборній стратегії". В цілому вона проводиться, базуючись "на ідеології формування ворога".

Лідер "Нашої України" також заявив, що Соціал-демократична партія України (об'єднана) не є щирою політичною силою" і не має нічого спільного з європейською ідеєю соціал-демократії".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Читайте також:

З Банкової викрадено конфіденційний сценарій виборів-2002

Семиноженка не попередили про плани "За єдУ" загнати Ющенка в ярмо

Кириленко не писав "записок" Литвину

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування