Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз не виключає, що Україну будуть бомбити, як Афганістан

Субота, 16 березня 2002, 16:27
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз не виключає, що Сполученні Штати Америки можуть застосувати антитерористичні акції проти України як "країни, яка незаконно торгує зброєю із країнами, що підпадають під міжнародні санкції ООН".

Про це він заявив на зустрічі з виборцями Чернівців. Відповідаючи на запитання щодо оприлюднення головою спеціальної слідчої комісії Верховної Ради Олександром Жиром інформації з плівок майора Миколи Мельниченка про нелегальні поставки Україною зброї до Іраку на суму понад 100 млн. дол., Мороз підкреслив, що це "надзвичайно серйозна інформація", оцінку якій повинні зробити міжнародні політики, і "перш за все США, бо це вже справді стає небезпечним для світу".

"Даремно Леонід Кучма каже, що ця інформація є вигадкою, - сказав Мороз, - бо я, знаючи особисто Жира, не вірю, що він може вдатися до нерозважливих кроків". Лідер СПУ вважає, що "на такі серйозні речі влада повинна реагувати терміново і по суті". На його думку, інакше виникає "велика загроза для держави і наших людей".

UNIAN

Читайте також:

"У нас є документи про причетність Кучми до продажу зброї Іраку"…

Паскуаль розчаровує Жира. Послу нiчого нi про кого невiдомо

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...