Омельченко після виборів забуде, що його "прєдалі"

Субота, 16 березня 2002, 17:03
Київський міський голова лідер виборчого блоку "Єдність" Олександр Омельченко заявляє про готовність співпрацювати з блоком "Наша Україна" після виборів.

Про це він сказав сьогодні під час зустрічі з виборцями у Львові.

Омельченко зауважив, що нині в Україні існують декілька політичних блоків і партій зі схожими і близькими програмами. "Якщо прийдемо до Верховної Ради, то там будемо об'єднуватись, а на стадії виборчої кампанії це робити недоречно", - сказав він. "Хіба може бути, щоб у регіон приїхав Ющенко та агітував за Омельченка чи навпаки", - запитав столичний міський голова.

Водночас лідер "Єдності" відзначив, що останнім часом він особисто мав менше можливостей спілкуватися з Віктором Ющенком та обговорювати "якісь політичні питання". За словами Омельченка, після входження у блок "Наша Україна" "окремих особистостей і політичних партій, зокрема Євгена Червоненка та голови Ліберальної партії України Володимира Щербаня" у нього "з'явились сумніви щодо того, що задекларовані блоком "Наша Україна" принципи національної демократії не будуть розпорошені, і що в окремих випадках деякі члени блоку просто не спекулюватимуть на принципах".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News