Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко забодав "Білого буйвола"

Неділя, 17 березня 2002, 00:49
Володимир Кличко втретє відстояв титул чемпіона світу за версією WBO, перемігши нокаутом у восьмому раунді південноафриканця Френсіса Боту, який більш відомий під прізвиськом "Білий Буйвол".

Варто відзначити, що "Білий буйвол" повністю виправдав своє прізвисько, і закінчилася для нього "коррида" на рингу лише після серії ударів Володимира, яка складалася з 8-ми ударів, а завершальним акордом став крюк лівою українця, після якого Бота впав на ринг.

Але незважаючи на такий результат бою варто відати належне не тільки Володимиру як переможцю, а й Боті, який вистояв ці вісім раундів, наче вкопаний в рингу. Без сумніву настирність Боти, і його жага до перемоги, що виділяє його з більшості вже екс-жертв українця, лише додала Володимиру досвіду та практики.

І саме поєдинок з Ботою, може ввійти до "золотої колекції" боїв Кличка-молодшого, до якої за моєю думкою відноситься і бій з Крісом Бьордом, після якого Володимир повернув чемпіонський пояс в свою сім'ю.

Також варто додати, що для південно-африканця це була четверта поразка в професійному боксі, а для Володимира Кличка це 38-ма чудова перемога та 35-та нокаутом.

Що ж після цієї без сумніву красивої перемоги, якій аплодуав преповнений 10 000 зал в Штутгарті Володимиру Кличку залишається чекати на нового ще більш гідного суперника ніж Бота. І за повідомленями деяких ЗМІ вже на початку літа Володимир може зустрітися з Реєм Мерсером.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...