Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Повної злагоди Литвин з Ющенком досягнуть тільки на кладовищі

Неділя, 17 березня 2002, 14:14
Голова адміністрації президента України, лідер блоку "За єдину Україну" Владимир Литвин заявляє, що у нього "нормальні людські відносини" з лідером блоку "Наша Україна" Віктором Ющенко.

"Є політичні розбіжності в поглядах на сьогоднішній і майбутній розвиток України", - сказав Литвин в суботу в Ужгороді в ході зустрічі із студентами вузів Закарпатської області.

Це "нормально, тому що повна злагода існує тільки на кладовищі", - підкреслив він.

На думку Литвина, головним питанням після виборів стане питання консолідації і об'єднання політичних сил для вирішення спільних задач, направлених на розвиток країни.

Відповідаючи на питання про своє ставлення до інших лідерів політичних сил, що беруть участь у виборчій кампанії, Литвин відзначив, що "всіх лідерів поважає, тому що за ними стоїть частина народу". Разом з тим, з його слів, "є окремі політики", з якими він не хотів би спілкуватися, оскільки вони використовують бруд, при цьому кричать про необхідність прозорості виборів. "Хотів би, щоб була боротьба ідей, а не людей", - сказав Литвин.

Відповідаючи на питання студентів, чи повинна, на його думку, жінка займатися політикою, і хто з жінок-політиків йому імпонує, лідер блоку назвав Маргарет Тетчер. Він навів одну з її фраз: "Країну з кризи виводять не програми, а дві-три порядні люди".

Разом з тим, говорячи про вітчизняних жінок-політиків, він відзначив, що, "коли вони ведуть дебати, кращого спектаклю не треба".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...