Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не може зрозуміти, як же все-таки фальсифікуються вибори

Неділя, 17 березня 2002, 14:16
Лідер виборчого блоку "За єдину Україну", голова адміністрації президента України Володимир Литвин виключає можливість фальсифікації результатів виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 31 березня.

"Зараз, думаю, кожна людина знає, що це неможливо зробити. Навіть якщо хтось такі розрахунки робить, то, я думаю, що він дуже прорахується з цим", - заявив Литвин, відповідаючи на питання журналістів у неділю в аеропорту Одеси, де він у складі української делегації на чолі з президентом Леонідом Кучмою чекав прильоту президента РФ Володимира Путіна.

Мотивуючи свою думку, Литвин відзначив, що люди будуть голосувати в кабінах, без сторонніх. "В кабіну ніхто не буде заходити і допомагати викреслювати той або інший блок", - сказав лідер "За єдУ".

Литвин відзначив велику кількість міжнародних спостерігачів, прибулих до України, а також той факт, що до складу дільничих виборчих комісій ввійшли представники політичних партій, що беруть участь у виборах. "Це ще один чинник попередження порушень", - заявив він, підкресливши, що не бачить "підстав для фальсифікацій.

Литвин знов назвав "фальшивкою" оприлюдену депутатом Олександром Єльяшкевичем так звану "доповідну записку" на його ім'я від керівника виборчого штабу блоку Івана Кириленка. "Думаю, ви чудово розумієте, що, якщо в мене є необхідність, то в мене є можливість зустрітися і обговорити всі питання особисто", - сказав лідер блоку.

Він також підкреслив, що перелік проблем, висловлених в записці, "надумані".

За словами Литвина, це лише початок ряду заходів з дискредитації в ході передвиборчої кампанії. "Зараз дозують порції так званого політичного компромату, і це буде тягнутися до того часу, поки не будуть сформовані керівні органи парламенту", - сказав він, закликаючи ставитися до цього "спокійно".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування