Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знає про існування сценарію фальсифікації виборів

Неділя, 17 березня 2002, 14:41
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко упевнений, що сценарій фальсифікації виборів в Україні існує. На прес-конференції у Львові в неділю він зазначив, що питання про форми і методи таких дій залишається відкритим.

Ющенко підкреслив, що фальсифікації на виборах можливі на всій території України - "десь більше, десь менше". При цьому, з його слів, "найбільше занепокоєння" викликає ситуація на сході країни.

Зі слів Ющенка, 50% керівних складів виборчих комісій - представники блоку "За єдину Україну". "І далі думайте самі, які технології можуть бути використані", - заявив він.

Ющенко підкреслив, що необхідно знайти форми і механізми, які б блокували зловживання. "Ми готові працювати зі всіма, щоб не допустити глибоких фальсифікацій під час виборів", - підкреслив Ющенко. Він також закликав до того, щоб в передвиборному процесі було більше прозорості. Це буде, з його слів, кращим алібі демократичних сил.

"Якщо у блоку "За єдину Україну" є бажання об'єднуватися, то дуже добре було б не руйнувати ті фундаменти, які вже є, - починаючи з рівного доступу до можливості агітації і засобів масової інформації і закінчуючи затриманням моїх людей", - сказав Ющенко, коментуючи можливість співпраці з блоком "За єдУ".

Він нагадав, що сьогодні - Прощена неділя - остання неділя перед Великим постом у православних християн. "І я хотів би сказати, що сьогодні варто пробачити ті образи, на які не вистачило сил для прощення в інші дні. Я це роблю і закликаю своїх політичних суперників зробити те ж саме", - зазначив Ющенко.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування